Начало Рали Екипът на Пламен Стайков с нов партньор

Екипът на Пламен Стайков с нов партньор

224
0

Екипажът на Staykov Racing – Georgia – Пламен Стайков  с навигатор Давид Кварацхелия, ще може да разчита на нов партньор до края на годината. Това е компанията DENSO, чието лого ще се появи за първи път по колата на Стайков в предстоящото рали Сливен, което ще се проведе от 1 до 3 септември.

Компанията DENSO предлага оригинални и качествени автомобилни части, за потребителите в цял свят. Освен висококачествени продукти, DENSO предлага на своите клиенти високо ниво на обслужване, богата складова гама, бърза доставка и технически консултации, което позволява на компанията да бъде в челните позиции на пазара.

Компанията е с над 60 годишен опит в производството и разработването на автомобилни части, за водещи азиатски производители. Марката е с високо доверие и сред редица европейски производители.

Предимствата на марката DENSO са : високо качество и богат избор, широка гама в различни продуктови линии, непрекъснато развитие, доверие. Продуктовата гама на компанията предлага: климатични системи, охладителни системи, електронни датчици и компоненти, подгревни и запалителни свещи, филтри, чистачки, части и компоненти за контрол на горивната система.