Начало Formula E News Формула Е: Махиндра Рейсинг обяви конкурс за фенове за новото си оцветяване

Формула Е: Махиндра Рейсинг обяви конкурс за фенове за новото си оцветяване

43
0

Отборът от Формула Е Махиндра Рейсинг обяви конкурс за фенове, като покани почитателите си да направят дизайн за оцветяването на новата M3Electro кола на екипа. Тимът ще се състезава с този автомобил в третия сезон на шампионата за електрически болиди. Първите му тестове ще се състоят по-късно този месец.

Прочутата дизайнерска къща Пининфарина, която също е част от групата Махиндра, ще работи в сътрудничество с тима по време на конкурса #DrivenByDesign. Специалисти от Пининфарина ще оценяват изпратените от фенове варианти за оцветяване. Победителят ще бъде избран от главния дизайнер Фабио Филипини. Голямата награда е един ден в щаба на легендарното студио в Торино (Италия).

„Искаме феновете на тима ни по цял свят да се чувстват като част от екипа”, коментира шефът на отбора Дилбах Гил. „Радвам се, че имаме възможността да си партнираме с Пининфарина и да предложим такава великолепна награда в конкурса.”

Надпреварата започна на 1 август и ще приключи на 10 август. Изискванията и условията за участия могат да се намерят тук.