Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хамилтън потвърди раздялата си с Шерцингер

Хамилтън потвърди раздялата си с Шерцингер

132
0
Люис Хамилтън,Никол Шерцингер

Люис Хамилтън потвърди днес на пистата Буд Интернешънъл, че се е разделил с певицата Никол Шерцингер и заяви, че основната му цел е да се фокусира върху работата си. Слуховете за края на връзката на световния шампион за 2008 г. циркулират от две-три седмици в британските таблоиди с цитирани анонимни приятели и източници.

Поне сме приятели и можем да продължим напред. Никога не е лесно да се справиш с такива моменти. Но те те поставят на изпитания и въпросът е как се измъкваш от тях. Имам семейството си да ми помага, така че се чувствам доста добре – заяви англичанинът.

Двамата с Никол не се виждаха толкова често, колкото им се искаше, тъй като програмите им се разминаваха през повечето време. През настоящия тя бе дори още по-ангажирана, след като стана съдия в американското издание на музикалното риалити Х Фактор и почти не се появяваше на състезания. Хамилтън пък почти непрекъснато е на път девет месеца в годината, като освен по състезания трябва да присъства и на многобройни промоционални и демонстрационни събития. При такова положение връзка се поддържа наистина трудно и финалът е по-скоро логичен.

Спекулира се също така дали проблемите с Никол не са част от причините за падналата форма на Хамилтън. Той самият определи сезон 2011 г. като най-слабия в кариерата си и едва след последната надпревара в Корея се върна на подиума.

Около него и личния му живот има много слухове и съм сигурен, че той нито ги иска, нито ги приветства – защити пилота си Мартин Уитмарш.

Състезателят обаче се чувства добре преди първата в историята на F1 Гран при на Индия.

Опитвам се да гледам само напред. Старая се да се концентрирам върху работата си и предстоящите надпревари – бе категоричен той.