Начало Лайфстайл Хамилтън подкара Ферари за 1 милион паунда

Хамилтън подкара Ферари за 1 милион паунда

44
0

Трикратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън изневери на топмарката, с която си изкарва заплата на пистата – Мерцедес, за да си купи автомобила мечта – Ферари за 1,1 млн. паунда. Британецът се появи с новата си придобивка пред ресторанта The District в Бевърли Хилс.

Тъй като екстравагантното возило е доста необичайно дори за Холивуд, случайните минувачи се спираха, за да видят кой ще излезе от него. А Хамилтън, верен на стила си на обличане, беше заложил на карирана риза с цип, прокъсани дънки и лъснати до блясък кафяви ботуши. За да е видът му перфектен за американските стандарти, пилотът беше нахлупил и тютюнева шапка с широка периферия. Не липсваха и тъмни очила, а на ушите му изпъкваха големите обеци с диаманти. След като слезе от суперколата, шампионът уверено се упъти към входа на ресторанта, стискайки в ръка телефона си.

Задвижвана с 6,3-литров двигател, новата кола на Хамилтън е произведена само в само 499 бройки, като уникалното във ферарито е това, че таванът не е боядисан в черно, както на останалите, а също е червен. В същия цвят е и големият заден спойлер от карбон. Люис не се сдържа да се похвали с колата си, като пусна снимки в социалните мрежи, а отдолу написа: „Истинска е“. По-късно Хамилтън обясни на свои приятели, че колата всъщност е подарък за 31-вия му рожден ден.