Начало Рали Илия Царски стана рекламно лице на – АУТО ИТАЛИЯ –

Илия Царски стана рекламно лице на – АУТО ИТАЛИЯ –

193
0

Снощи се състоя официалното представяне на FIAT Punto Abarth Rally Super. С него в националният рали-шампионат ще се състезава Илия Царски. На събитието присъства и Джандоменико Басо заедно с навигатора си Митя Дота, за да сподели с Илия Царски тънкости за управлението на спортния звяр Басо и Дота са победители в различни европейски и италиански шампионати (победи с FIAT Punto Abarth през 2004 Mille Miglia, челни места в кръгове на рали Alpi Orientali, San Martino di Castrozza и др.). В петък и събота Царски и Басо ще направят демонстрационна тренировка с цел подготовка и спойка с автомобила в базата в Панагюрище.

Илия Царски стана рекламно лице на – АУТО ИТАЛИЯ – официален вносител на ФИАТ и Ланча за България. Според господин Васил Славов – Изпълнителен директор на АУТО ИТАЛИЯ, договорът с Царски е част от стратегия за възраждане имиджа на италианските автомобили в България. Той вярва, че много скоро хората, които са решили да се сдобият с нов автомобил, ще се убедят в качествата и уникалността на италианските автомобили. Аргументите му са, безбройните инженерни иновации, неповторимия италиански дизайн, десетките награди автомобил на годината в Европа и спортните шампионати, които марката ФИАТ безапелационно печели. Партньорството на Ауто Италия с Илия Царски е идеална комбинация за успех: уникален автомобил с перфектен пилот.

Илия Царски е Вицешампион за 2003 г. в националното първенство по рали, печелил е титли в планинския шампионат и първенството на писта от 1997 до 2004 г.