Начало Лайфстайл Къде прекарват пилотите лятната си ваканция (СНИМКИ)

Къде прекарват пилотите лятната си ваканция (СНИМКИ)

40
0

Август месец по традиция е време за почивка за пилотите от Формула 1. В продължение на 4 седмици те нямат състезания и се отдадоха на заслужена ваканция. Всеки избра различен начин да прекара свободното си време и да презареди батериите си за останалата част от сезона. Ето как си прекарват различните състезатели почивните си дни.

 

Валтери Ботас от Уилямс посети Олимпиадата в Рио де Жанейро, където наблюдава изявите на своята приятелка Емилия, която се състезава в плувните дисциплини. 

 

Даниел Рикиардо пък бе в Лос Анджелис, където се забавлява истински с група приятели, ядейки бургери, и със стари американски автомобили. Австралиецът обаче не пропусна шанса да се качи и на 12-цилндровия Астън Мартин на Джеймс Бонд.

Дженсън Бътън бе в Калифорния, където посети концерт на Адел, а след това се забавлява с Рикиардо и звездата от НАСКАР Рики Боби.

Мак Верстапен ловеше риба заедно с коментатора на RTL Кай Ебел по време на заснемането на специано предаване за немския канал, което ще бъде излъчено следващата неделя.

Най-активен в забавленията през лятната пауза изглежда е Люис Хамилтън. Шампионът посети Ямайка и Карибите, гостува на дядо си в Гранада, игра голф в Коста Рика и се плискаше солидно в басейните на Барбадос. 

 

 

За разлика от всички тях Серхио Перес от Форс Индия показа, че предпочита да тренира здраво във фитнеса и да поддържа оптимална форма.

 

Кими Райконен пък използва лятната ваканция, за да сключи брак с приятелката си Минту Виртанен. Двамата вече имат син – Робин.