Начало Автомобили Mitsubishi Eclipse Cross – Повратна точка

Mitsubishi Eclipse Cross – Повратна точка

32
0

Автомобилното изложение в Женева 2017 г. бележи повратна точка за Mitsubishi Motors Corporation (MMC) със световната премиера на изцяло новото SUV-купе Eclipse Cross – първият модел от новото поколение автомобили на Mitsubishi Motors, който прокарва пътя за постепенното преутвърждаване и препозициониране на MMC като (почти) специализиран SUV производител в Европа.

Като такъв, Eclipse Cross ще разшири клиентската база на Mitsubishi Motors, заедно с ASX и Outlander в (настоящите си и бъдещи варианти) в една съвсем нова насока за MMC, на базата на пет основни продуктови стълба: Дизайн, Японско майстроство, Динамика при шофиране, Интелигентно създадена компактна конструкция, Иновативна функционалност.

Това SUV-купе с ефектен дизайн и не по-малко вълнуващи възможности при шофиране ще демонстрира за първи път и новия дизайнерски език на MMC, заедно с редица иновативни функции и системи. Първите доставки на Eclipse Cross в Европа ще започнат през последното тримесечие на 2017 г. (в края на 2017 г./ началото на 2018 г., в зависимост от пазарите), след което автомобилът ще се появи и в Япония, Северна Америка, Австралия и други региони.

Позиционирайки автомобилите на Mitsubishi Motors отново там, където те наистина принадлежат, MMC превръща своето продуктово пътешествие след 80-годишна 4WD история (която започва през 1936 г. с 4WD торпедото PX33), почти 40-годишен експертен опит със SUV-тата (след първия Pajero от 1982 г.) и почти 30 години прилагане на технологията All-Wheel-Control (след първия Galant VR4 Dynamic Four от 1987 г.) в ценни активи за бъдещето.

Тази концепция доведе до създаването на съвкупност от “три SUV-та от едно поколение”, като Eclipse Cross 2017 е първият представител на това поколение. Новият SUV на Mitsubishi Motors – ще трябва да изпълни две основни задачи: да прокара пътя към едно по-амбициозно позициониране на MMC като производител на наистина качествени автомобили, особено в Европа; да затвърди продуктовата стратегия на MMC като производител на SUV-та в различните възможни конфигурации на тази категория.

В този смисъл Eclipse Cross ще е допълнение към съществуващата съвкупност от модели, непосредствено до ASX и Outlander, но с различна пътна карта: SUV, подобен на купе, който се отличава с ефектен дизайн, прецизна японска изработка, отлична динамика при шофиране, компактна конструкция и иновативна функционалност, и ще разшири пазара на Mitsubishi Motors към съвсем нови клиенти.