Начало Други M-Тел пуска телефон – Формула 1

M-Тел пуска телефон – Формула 1

47
0

Мобилтел пуска на пазара нов телефон, създаден специално за официалния старт на отбора Vodafone McLaren Mercedes в F1. Устройството, носещо името на едноименния отбор, е доставено у нас в лимитирана серия и е резултат от партньорството на компанията с британския гигант Vodafone.
Серията телефони, с марката Vodafone McLaren Mercedes, включва три модела, а Мобилтел предлага на своите клиенти най-красивия и най-бързия от тях – Samsung Z720M. Той осъществява бърз и максимално улеснен достъп до множество мултимедийни услуги като мобилна телевизия, видео разговор, музикален и видео плеър, игри, както и всички възможности, които предоставя уникалният портал Vodafone live!
Друга отличителна черта на телефона е неговата 3-мегапикселова камера с авто-фокус. Ултратънкият 3G/HSDPA слайдер е в сребристо и яркочервено, заимствайки цветовете на любимия за мнозина екип на Формула 1.
В допълнение, собствениците на телефона ще станат част от специален Vodafone McLaren Mercedes клуб.
На 15 и 16 май телефоните ще се предлагат единствено в представителствата на Mercedes-Benz. Всеки, който закупи телефон от шоу рум на Mercedes-Benz, ще получи уникалния шанс за тест на Mercedes.
Цената на телефона е 879 лв. с ДДС, а комплектът със SIM – 799 лв. с ДДС.