Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Натиснахме пауза

Натиснахме пауза

ClubS1, брой 236

1788
0

Автомобилният свят натисна пауза и след рестарта едва ли ще е същият. Пандемията спря състезанията, спря производството, срина бизнес за трилиони.

Колко и как ще продължи никой не е в състояние да прогнозира

Всички опити за някакво планиране и форми на активност са по-скоро пожелателни. В тази обстановка не ни остана нищо друго освен да направим този брой за вас, нашите читатели, само в електронен вид и се надяваме на вашето разбиране. Вярваме също така, че въпреки всичко отново сме успели да подберем и изготвим интересни материали, включително за това какво точно се случи в Мелбърн.

 

Открехнахме вратата към някои от най-интересните процеси в Гран при

Защото въпреки привидното спокойствие офертата към Тото Волф да оглави Астън Мартин е нещо много важно и някак съвпада с началото на ремонта на къщата на Люис Хамилтън в Лондон. Още веднъж надникнахме и към система DAS на Мерцедес. Този път направихме това с помощта на нашия дългогодишен кореспондент и приятел Паоло Д’Алесио, който ни изпрати своите чудесни графики и текст от обхванатата от истински ужас Италия.

Традиционно се върнахме назад в годините към сходни ситуации с тези, които вълнуваха падока преди COVID-19 да помете всичко. Спомнихме си за легендарния Лотус 88. Писали сме специално за тази кола преди години, а сега се върнахме към механизмите с които беше отстранена именно във връзка с игрите днес.

Завръщането на Зандвоорт пък е наистина много важно събитие за Гран при. Дори и да се случи чак догодина, то има специално място, защото това е писта с изключително богато минало, която също ви разказваме с важни моменти от историята на Формула 1.

Част от състезанията в дамския шампионат с болиди W Series бе планирано да съпътстват Гран при надпреварите тази години и затова решихме да ви разкажем по-подробно и за една от забележителните дами в състезанията с болиди – Дезире Уилсън. Духът на тази южноафриканка е направо заразителен, а в крайна сметка и след най-тъмната нощ идва утро. Просто се надяваме да се развидели възможно по-скоро и да се върнем към любимите си занимания.

Поради извънаредното положение, списанието излиза само в електронен формат. Налично е в платформата e-spisanie.com.

Цената е 3.оо лв за единичен брой. Има възможност за закупуване на абонаменти за 6 и 12 броя.