Начало Други Новия автомобилен CD тунер MEX-BT3600U излиза на европейския пазар през май

Новия автомобилен CD тунер MEX-BT3600U излиза на европейския пазар през май

328
0

С новия автомобилен CD тунер MEX-BT3600U се наслаждавате на личната си музикална колекция, докато пътувате. Включете USB цифровия си аудиоплейър или се радвайте на висококачествен стереозвук, който стриймвате безжично от Bluetooth™ cъвместим WALKMAN или мобилен телефон към автомобилните високоговорители.

Нещо повече, с многофункционалната автомобилна система безопасно и лесно провеждате хендсфри (hands-free) разговори с Bluetooth мобилния си телефон.

Както несъмнено очаквате от последното попълнение на серията автомобилни стереосистеми от Sony, MEX BT3600U предлага превъзходно качество на звука и множество първокласни аудиофункции.

Просто включете и възпроизвеждайте – чрез USB
MEX-BT3600U ви дава възможност да се наслаждавате на личната си музикална колекция, докато сте на път, дори да не носите Bluetooth™ аудиоизточник. USB портът на предния панел предлага пряка връзка със съвместим цифров аудиоплейър, кристално качество на звука и скоростно търсене в MP3 музикалната ви колекция чрез 13-сегментния LCD дисплей.**

Лесно намирате любимите си MP3 заглавия благодарение на новия интерфейс ‘Quick-BrowZer’. С него преглеждате MP3 музикалната си колекция с помощта на въртящия се бутон за управление на предния панел.

Още по-голяма свобода ви дава допълнителният вход на предния панел, който се свързва с изхода за слушалки на всеки персонален аудиоплейър.

Наслаждавайте се на цифровата си музика безжично
MEX-BT3600U използва Bluetooth™ A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) за стрийминг на висококачествен стереозвук чрез Bluetooth™ връзка. Tака музиката, съхранена на всеки A2DP съвместим модел, може да се възпроизвежда безжично през автомобилните високоговорители с превъзходно качество. A2DP се поддържа от нарастващ брой мобилни телефони Sony Ericsson и от новата серия WALKMAN® видео/MP3 плейъри NWZ-A820 от Sony с Bluetooth™ стерео. Индикатор на дисплея на автомобилната система потвърждава връзката със съответния Bluetooth™ продукт. А чрез Bluetooth AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile) управлявате функции на Bluetooth™ музикалния източник като прескачане на заглавие и пауза директно през автомобилната стереосистема.

Хендсфри (hands-free) разговори
Елегантната система MEX-BT3600U е идеална за всеки, който желае да бъде на линия по време на път.

Монтираната на таблото автомобилна система се свързва безжично с все по-голям брой мобилни телефони Sony Ericsson или други марки, поддържащи Bluetooth™. Докато шофирате, приемате входящи разговори само с един бутон, без свързващи кабели, гнездо за мобилен телефон или обременителни автомобилни комплекти.

Чувствителен, висококачествен микрофон с технология за елиминиране на ехото, скрит зад предния панел на автомобилната система, гарантира ясен диалог пo време на разговор. Гласът на събеседника се чува идеално през автомобилните високоговорители, така че не е необходимо да носите Bluetooth™ слушалки, докато сте зад волана*. Mузиката се паузира автоматично, когато приемате разговор, и се включва обратно след приключването му.

Кристален звук от CD или друг източник е стандарт за MEX-BT3600U. DRIVE-S шасито на CD плейъра съчетава прецизен 24-битов цифрово-аналогов преобразувател с 4 канала х 52W MOSFET мощност с изключително ниска степен на изкривяване. Оригиналният Sony кодек DM+ (Digital Music+) възстановява високите честоти, които често се губят при компресия на музикални файлове от CD източник. Предлагат се и три отделни изхода от предусилвателя.

Основните функции на автомобилната система се контролират с доставяното инфрачервено дистанционно управление с размер на карта.

Sony открива кол център за Източна Европа в България

От утре Sony открива регионален кол център, който ще обслужва клиенти на компанията от десет страни от Източна Европа. Потребители от България, Босна и Херцеговина, Румъния, Македония, Словакия, Словения, Сърбия, Унгария, Хърватска и Чехия могат да получат в реално време актуална информация относно продукти, цени, промоции, съвместимост, разрешаване на проблеми и гаранция.

Телефонът за връзка с кол центъра е 0700 1 SONY (0700 1 7669). Клиентите му ще могат да ползват услугите на операторите на съответния език всеки работен ден от 9.00 до 19.00 часа.
„Грижата за клиента е приоритет на Sony и не завършва с момента на покупко-продажба. Бихме желали настоящите и потенциални клиенти на Sony да могат да получават съвет и помощ за продукти във всеки един момент. Кол центърът ще дава и особено ценната за нас обратна връзка за взаимодействието клиент – Sony продукт, което е важно за бъдещето планиране на продуктите” – коментира Ангел Кугийски, Регионален Мениджър за Албания, България, Македония, Сърбия и Черна гора.

В Sony Support Center ще работят 12 консултанта, които ще обслужват клиенти на компанията на 10 национални езика. Работното време на информационния център е от 9.00 до 19.00 часа българско време за страната и от 8.00 до 18.00 часа централно европейско време за останалите страни.