Начало Автомобили Peugeot предлага най-широката гама SUV-ове на китайския пазар

Peugeot предлага най-широката гама SUV-ове на китайския пазар

53
0
Мерцедес

За една година Dongfeng Peugeot напълно поднови и разшири гамата си SUV автомобили в Китай. Новият Dongfeng Peugeot 3008, представен на Автомобилния салон в Пекин през 2016 г., новият Dongfeng Peugeot 4008, създаден за китайския пазар, новият Dongfeng Peugeot 5008, лансиран едновременно в Китай и Европа, а след няколко седмици и новият Dongfeng Peugeot 2008: от В сегмента до големите 7-местни SUV автомобили, Peugeot вече предлага най-широката и най-модерна гама SUV автомобили за цялата си история в Китай – на пазар, където този тип автомобили представляват 43,36% от тазгодишните продажби на леки автомобили, при ръст от 19,55% (с цялостно пазарно увеличение от 7,36%).

Тази SUV офанзива разчита на признатите силни страни на SUV-овете Peugeot на китайския пазар. Сред тях е вдъхновеният дизайн, който съчетава сила и хармония, мощност и икономичност. Този дизайн дори придобива футуристичен аспект с Peugeot i-Cockpit®, който предлага ново изживяване зад волана. Това високотехнологично купе носи на водача удоволствие и преживяване на по-високо ниво, като променя обичайните характеристики на кокпита.

Изживяването при шофиране е неповторимо благодарение на безупречно поведение на пътя и признати динамични качества, символизирани в Китай чрез комбинацията T+G (двигатели 1,6 и 1,8 THP и Контрол на сцеплението), която осигурява мощност и икономичност.

Автомобилите се отличават с високотехнологична среда и най-доброто ниво на системи в помощ на водача – съществени за пазар, заинтригуван от новите технологии, където средната възраст на купувачите на нови автомобили е 35 години.

Peugeot DKR, въплъщението на експертния опит на марката при SUV автомобилите, който сътвори история с тройната си победа на рали Дакар 2017, бе показан в Шанхай на автомобилното изложение там.

Потопете се в бъдещето и в следващата автомобилна революция: Peugeot показва в Шанхай за първи път в Азия и Peugeot INSTINCT CONCEPT – новия си свързан автомобил с автономно управление, чиято световна премиера бе миналия февруари на Световния мобилен конгрес в Барселона (Испания).

INSTINCT CONCEPT е проектиран с мисъл за свободата. Свободата да шофираш и да се наслаждаваш на пътуването. Свободата да избираш режима си на шофиране. Свободата да оптимизираш времето си за шофиране, като оставаш във връзка със социалното си обкръжение. INSTINCT CONCEPT отговаря идеално на нуждите на китайските клиенти в една хипер свързана държава, дом на най-голямата уеб общност, която притежава както просторни диви пейзажи, така и гъсто населени мегаградове.