Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Рикиардо: Добър отборен резултат

Рикиардо: Добър отборен резултат

43
0
Даниел Рикиардо,Ред Бул,Сингапур

Даниел Рикиардо не успя да изпревари своя съотборник Себастиян Фетел в Гран при на Сингапур, след като още на старта не потегли добре. Австралийският пилот загуби две позиции на старта, след като освен съотборника му в екипа на Ред Бул го изпревари, от външната страна се изстреля и Алонсо, който обаче не успя да вземе добре първия завой и напусна очертанията на пистата.

„Със сигурност Фернандо трябваше да върне позицията на Себастиян“, заяви Рикиардо след състезанието. „Дали трябваше да върне една и на мен не мога да кажа, преди да видя повторения.

Стартът ми не бе достатъчно добър. Не виждах Себастиян, но знаех, че е някъде до мен от вътрешната страна. Преди първия завой при спирането вече го видях, както и профучалия покрай нас Алонсо.

В последствие се концентрирах върху своята работа. За радост успях да се кача на подиума, а тук се чувствам като в домашно състезание. Сингапур е точно толкова близо до Пърт, колкото е и Мелбърн. Мисля, че за екипа е чудесен резултат да има двама пилоти на подиума.“