Начало Лайфстайл Розберг иска да бъде актьор в Холивуд

Розберг иска да бъде актьор в Холивуд

45
0

Шампионът във Формула 1 Нико Розберг, който прекрати кариерата си след края на сезона, заяви че е отворен към предложения за работа като актьор в Холивуд. Германецът призна, че вече ще има доста повече свободно време и би искал да опита различни неща.

„С удоволствие бих пробвал да играя в киното, каза Нико. – Познавам няколко добри актьори от Германия. Така че е възможно един ден да отида и там. Вече имам малък опит, защото трябва да се снимам в доста реклами. Освен това не винаги мога да кажа това, което мисля.”

Все пак Розберг, който изкара 11 сезона в Гран при, заяви, че няма да бърза с каквито и да било планове на този етап, а ще се наслади на Коледа със своето семейство, без да се притеснява какво предстои следващия сезон.

„Първото ми истинско свободно време, което ще имам, ще е за Коледа, обясни бившият пилот на Мерцедес. – Вълнуващо е да отворите абсолютно нова страница в живота си, която е и голяма промяна за мен. Да прекарвам повече време със семейството ми вече е водещ приоритет за мен. Ще бъдем на Ибиса с коледно дърво и семейна вечеря с пуйка. След това ще разгледам новите проекти, но това ще почака до началото на новата година.”