Начало Автомобили София Франс Ауто представи учебен автомобил за по-голяма сигурност на пътя

София Франс Ауто представи учебен автомобил за по-голяма сигурност на пътя

228
0

София Франс Ауто, официален вносител на Peugeot и Асоциацията за квалификация на автомобилистите в България /АКАБ/, в присъствието на заместник-министъра на транспорта,  информационните технологии и съобщенията  Ангел Попов, в първото по рода си съвместно мероприятие, представиха учебен автомобил, изцяло трансформиран за нуждите на обучителния процес.

Намирането на подходящ автомобил за квалификация на автомобилисти е от изключителна важност. В избора му са определящи не само неговата функционалност и цена, но и цялостното му техническо състояние и качественото му преоборудване. Към днешна дата сигурността и безопасността, често са пренебрегвани и омаловажавани, за сметка на функционалността и цената.

АКАБ и София Франс Ауто поставиха акцент върху безопасността и сигурността на превозните средства, както и на всички участници в пътното движение.и качествения и високоефективен обучителен процес при квалификацията на начинаещи водачи на МПС. София Франс Ауто предлага достъпно и комплексно решение, цялостен продукт – автомобил готов за път, в изрядно техническо състояние, с производствена гаранция, както на автомобила, така и на трансформациите.

Показаният трансформиран за случая автомобил PEUGEOT 208 1.4 HDi BVM5 е оборудван с ABS, ESP, 6 въздушни възглавници, комплект допълнителни педали за инструктора с марка Viegel, индивидуално избрани по номера на рама на автомобила и комплект допълнителни огледала за следене на мъртвата точка.

Качественото и надеждно преоборудване на този вид автомобили, се гарантира от висококвалифицирани специалисти в сферата на “Следпродажбеното обслужване” на София Франс Ауто. Преди пристъпването към преоборудване на всеки автомобил, същият преминава пълен технически оглед на всички елементи, системи, възли и агрегати. След извършването на монтажа на допълнителните педали, всяко превозно средство, преминава краен контрол с пълен оглед, тест на всички системи в автомобила и пътен тест.  

София Франс Ауто, предоставя пълнообемна гаранция за всяка една трансформация, извършена на автомобил предназначен за учебни цели. Дружеството гарантира качеството на всички свои следпродажбени продукти и услуги, посредством добре развита клонова мрежа от 21 оторизирани сервиза в страната, над двеста висoкоквалифицирани специалиста заети в системата на следпродажбеното обслужване, локални складове за резервни части базирани във всяка една сервизна точка, Тези елементи от системата, гарантират високо ниво на обслужване и индивидуално отношение към клиента.