Начало Автомобили Страст и ентусиазъм в експозицията на Hyundai на парижкия салон

Страст и ентусиазъм в експозицията на Hyundai на парижкия салон

46
0

Hyundai Motor представя редица нови модели на Автомобилния салон в Париж, включително световната премиера на New Generation i30, концептуалния автомобил RN30, новия i10 както и преглед на 2017 i20 WRC и изцяло новия IONIQ: първия автомобил с три електрифицирани силови агрегата, от които можете да избирате.

Автомобил за всеки: New Generation Hyundai i30

New Generation Hyundai i30 е ДНК автомобилът за Hyundai Motor, представящ същината на бранда в Европа. Наличен от началото на 2017 г., третото поколение на успешния Hyundai i30 е автомобил за всеки чрез предоставяне на отлична стойност на несемейни хора, семейства, млади и стари. Той е интелигентен и възнаграждаващ избор за онези, които търсят привлекателен дизайн, икономична и динамична возия, включително изцяло новия бензинов двигател 1.4 T-GDI, 10% повече директно управление и цялостен пакет функции за безопасност като Автономно аварийно задействане на спирачките и новата система Предупреждение за вниманието на водача. New Generation i30 предлага всички функции за свързаност, които клиентите търсят днес като Apple CarPlay, Android Auto, безжично зареждане и LIVE Services. Неговото качество и надеждност са гарантирани от уникалната, водеща в бранша, 5-годишна, с неограничен пробег гаранция. Дизайнът е причина №1 за покупка от клиентите на Hyundai в Европа и New Generation i30 надгражда дизайна на Hyundai Motor с прецизни, изпънати линии, фини, богати повърхности и изваяна каросерия, за да създаде неподвластен на времето и уверен външен вид, включващ новата семейна идентичност: каскадната радиаторна решетка.

„Нашите дизайнери са движени от страст и ентусиазъм, което носи гордост и радост за собствениците на Hyundai. Вие виждате и усещате този дух в New Generation i30 – той е гордо изявление,“ обяснява Петер Шрейер, Президент и Главен директор Дизайн в Hyundai Motor Group. „С New Generation i30 ние въвеждаме нашата новоразработена радиаторна решетка: наричаме я каскадната решетка. Тя ще се превърне в новата идентичност на Hyundai.“

Представен е високодинамичният концептуален автомобил Hyundai N

Hyundai Motor представя също концептуалния автомобил RN30, който засилва очакванията за бъдещите високодинамични модели „N“. Вдъхновеният от моторните спортове състезателен модел е разработен да предоставя страст и удоволствие на пистата за всеки. Базиран на New Generation Hyundai i30, моделът RN30 е роден като състезателен автомобил и включва 2-литров бензинов двигател с турбокомпресор, 380 к.с., и задвижване на всички колела; разработен е в тясно сътрудничество между Hyundai Motorsport, Европейския технически център на Hyundai Motor и отдела за разработване на мощни автомобили на Hyundai Motor – Performance Development & High Performance Vehicle Division. Впечатляващият концептуален автомобил се отличава с целеустремен, аеродинамичен дизайн и специализирани технологии за постигане на високи нива на динамика.

„RN30 въплъщава концепцията за силен, мощен автомобил, който предоставя динамично, спортно шофиране”, казва Албърт Биърман, Ръководител Изпитване и разработване на високодинамични автомобили в Hyundai Motor. „RN30 е вдъхновен от нашата страст да създадем високодинамичен автомобил, на който всеки може да се наслаждава безпроблемно, и скоро той ще еволюира в нашия първи модел N.“

Повече стил и усъвършенствани технологии за още по-богат пакет: новият Hyundai i10

На Автомобилния салон в Париж 2016 Hyundai Motor показва също за първи път новия i10, усъвършенстван с нови модерни функции за активна безопасност и свързаност от по-горните сегменти както и модерни усъвършенствания в дизайна, включително новата характерна каскадна решетка за усилване на емоционалния апел. В отговор на търсенето на клиентите за функции за свързаност, новият i10 включва Apple Carplay, Android Auto и LIVE Services, всички интегрирани в новата навигационна система със 7-инчов сензорен екран. По отношение на безопасността, автомобилът включва две нови усъвършенствани характеристики за активно предотвратяване на катастрофи: Система за предупреждение за челен сблъсък и Система за предупреждение при напускане на лентата.

„Новият i10 подчертава обещанието на Hyundai Motor да демократизира технологията, като предлага най-новите функции за свързаност и безопасност от по-горните сегменти, за да отговори на нуждите на съвременните клиенти“, каза Томас A. Шмид, Главен оперативен директор в Hyundai Motor Europe. „Отличният пакет на i10, предлагащ най-голяма стойност на клиентите, го направи един от най-продаваните автомобили в своя клас и популярен сред клиентите в цяла Европа – една история на успеха, която новият i10 ще продължи.“

IONIQ – прави шофирането с ниски до нулеви емисии достъпно

Представен на Автомобилния салон в Женева 2016 през март, изцяло новият IONIQ е също представен на живо на Автомобилния салон в Париж 2016. IONIQ е първият в света автомобил, който предлага хибриден, plug-in хибриден и изцяло електрически силов агрегат в един модел. Този иновативен подход на Hyundai Motor демократизира е-мобилността, като прави шофирането с ниски до нулеви емисии по-достъпно за всеки.

Йохен Зенгпийл, маркетинг вицепрезидент на Hyundai Motor Europe, заявява: „С IONIQ ние се обръщаме към нова група клиенти с общ мироглед и нагласа – наричаме ги Поколение IONIQ. Вярваме, че IONIQ е екологичният автомобил с най-добра стойност в Европа, с най-добрата гаранция, най-добрия пробег и предлаган напълно оборудван на конкурентна цена – всичко това без компромис с великолепния дизайн, удоволствието от шофирането и новите характеристики за свързаност. Това е автомобил, който наистина е задвижван от е-емоция.“

IONIQ Hybrid и IONIQ Electric ще бъдат пуснати на европейския пазар през есента на 2016 г. IONIQ Plug-in ще бъде лансиран в Европа през 2017 г. (Моментът на лансирането може да бъде различен в зависимост от пазара.)