Начало Картинг С картинг шоу Shell демонстрира нова технология

С картинг шоу Shell демонстрира нова технология

20
0

В атрактивно картинг шоу на пистата на Ring Mall в София имаха шанса да участват най-бързите любители на моторния спорт сред сервизите за автомобили в страната. С него Орбико България, вносител и дистрибутор на Shell Lubricants за България, които организираха събитието, представи технологията Shell PurePlus.

Това е революционен процес, който вече се използва с пълния си потенциал, и който превръща природния газ в базово масло. То е кристално чисто без примесите, характерни за суровия петрол. В резултат се получават висококачествени смазочни продукти, които поддържа съвременните двигатели по-чисти.

Благодарение на този прoцес е получено и най-новото масло Helix Ultra ECT C2/C3. То осигурява 45% по-чисти бутала ан двигателя, защитава го от корозия и износване и осигурява с 2.6% по-голяма икономия на гориво. В надпреварата взеха участие над 60 любители от над десетки сервизи от цялата страна.

Победител след оспорвана битка стана Александър Цаков, следван от най-добрия дрифтър у нас в последните години Александър Язов и Ивайло Алексов, и тримата от тима на Mirafiori. Логично последният спечели отборната надпревара и получи комплект инструменти Beta. Наградите за първите трима бяха съответно 42-инчов телевизор, смартфон и таблет.