Начало Автомобили Skoda оглави класации за популярност в Англия и Шотландия

Skoda оглави класации за популярност в Англия и Шотландия

93
0

Skoda оглави класации за популярност на автомобилните марки сред потребителите в Англия и Шотландия. Подреждането е съставено от WeLoveAnyCar.com.

За определяне местата на брандовете е използвана информация за повече от 650 000 шофьори, които са дали личните си оценки за колите в различни категории като комфорт, удоволствие от управлението, режийни разходи и т.н.

В Англия победител е Skoda Superb, спечелила сърцата на потребителите с удобството и издръжливостта си. Моделът освен това получи приза за Best Large Car. След този автомобил в класацията са Volkswagen Scirocco. Citroen DS3 и т.н.

Шотландците поставиха на челна позиция Skoda Octavia, а чешкият производител получи и награда за Best Overall Manufacturer. В подреждането следват BMW 5-Series, Audi A4 и т.н. Организаторите на анкетата коментираха, че това демонстрира различията във вкусовете на клиентите на Острова.

– Вълнуващото в тези награди е, че те са базирани изцяло на оценките на собственици и са напълно независими. Опитът на хората с различните автомобили диктува подреждането. Невероятно е да видим колко различни са резултатите в страните от Обединеното кралство – заяви говорител на WeLoveAnyCar.com.