Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Фетел не бърза да подписва нов договор с Ферари

Фетел не бърза да подписва нов договор с Ферари

31
0

Себастиан Фетел заяви, че не бърза да подписва нов договор с Ферари, въпреки че по принцип не вижда причина да не го направи. Контрактът на германеца изтича след края на този сезон, като той е за 3-а година пилот на Скудерията и за първи път се бори за титлата като състезател на този отбор.

Запитан за коментар относно изказването на президента на тима от Маранело Серджо Маркионе, че в екипа са готови с новия договор на Фетел и чакат неговия отговор, Себастиан заяви: „Не виждам защо да не подпиша. Не бързам и мисля, че и тимът не бърза за това.Забавлявам се в този отбор и съм много щастлив, че съм част от семейството на Ферари.

Всички сме концентрирани и решени да върнем Ферари там, където му е мястото. Това е нашата мисия, нашата цел и ние работим, за да я постигнем. Вярно е, че още нямам договор, но основната ни задача е не да гледаме документите, а да сме сигурни, че ще постигнем добри резултати.”

Говорейки за договори, Серхио Перес от Форс Индия заяви, че се надява да има яснота къде ще кара през следващия сезон преди Гран при на Белгия в края на август. Мексиканецът е за 4-а поредна година в индийския тим, като не е ясно дали ще остане в него и през 2018 г.