ГП на след:
Последно състезание: OAE

ClubS1 Games: Правила

Правила за участие в играта на сп. ClubS1

 1. Игрите се провеждат в Интернет страницата на сп. ClubS1. Участието е напълно безплатно.
 2. В игрите се дават прогнози за полпозишън, пилотите от първата осмица и направилия най-бърза обиколка в състезанието.
 3. Прогнозите могат да се пускат в рамките на 1 месец преди съответното състезание. Ако през този период има повече от едно състезание, могат да се пускат прогнози за всяко от състезанията в 1-месечния период. Прогнозите се прекратяват за даденото състезание в началото на квалификацията в събота.
 4. Участниците имат право да променят своите прогнози в рамките на установения период. За валидна се счита последната изпратена от участника прогноза.
 5. В игрите ClubS1 Games имат право да участват САМО регистрирани потребители.
 6. Потребителят трябва да даде при регистрирането си валиден e-mail адрес, на който да получава потвърждение за прогнозата си, телефон за връзка и пощенски адрес, на който да получава наградите, в случай че спечели. При неверни и непълни данни, потребителят губи правото на награда.
 7. В играта нямат право да участват служители на Shell България, Сарантис, Топфит, Coca Cola и ClubS1.

Точкуване

 1. Точкуването на прогнозите се извършва по следния начин. Ако участникът познае:
  1. пилота, спечелил полпозишън - 5 точки
  2. на кое място е завършил даден пилот - 5 точки
  3. че даден пилот е завършил сред първите осем, но на позиция, различна от предположената - 1 точка
  4. пилота, направил най-бърза обиколка - 5 точки
 2. Всеки участник, станал играч на кръга (спечелил най-много точки), ще печели допълнителен бонус от 1 точка. Ако играчите на кръга са повече от един (с равни точки), то всички те ще получават бонус от 1 точка.
 3. Наградата за всеки старт ще печели играчът на кръга. Ако те са няколко (с равни точки), за носител на наградата ще бъде обявен този, който пръв е дал прогнозата.
 4. Наградата за краен победител се печели от събралия най-многи точки във всички 19 кръга. При равни точки между двама или повече играчи, за победител ще се счита този, който е постигнал повече предни класирания в съответните кръгове: Ако точките на двама или повече играчи пак са равни, то след това ще се гледат вторите, третите и т.н. места в отделните кръгове.

Караджъ Турс

Караджъ Турс осигурява голямата награда за победителя в играта. Посещение на Гран при на Унгария през 2017 г. Наградата включва пътуване, настаняване и билет за състезанието.

Фирмата ежегодно организира пътувания до най-популярните Формула 1 дестинации. Можете да посетите състезанията в Унгария, Италия и Австрия като направите резервация онлайн на karacitours.bg или посетите офис на фирмата. Усети скоростта на живо и резервирай в Караджъ Турс! Национален телефон за контакт: 0700 10 403

Караджъ Турс предлага още Уикенди до Истанбул (всеки четвъртък), обиколни турове из Централна Европа, Франция, Испания, Сърбия, Македония, Румъния и др., индивидуални и групови програми по заявка, летни почивки, фирмени мероприятия и хотелско настаняване в цял свят.


Награди на STR8

STR8 e емблематична марка на козметичния пазар, която от създаването си черпи вдъхновение от света на автомобилите.

Sarantis Bulgaria осигури награди за първите трима във всеки старт на играта ни.


Получаване на наградите

Наградите се получават в редакцията на списание ClubS1.

Непотърсена награда награда, 3 месеца след края на съответното състезане се губи.

За да се регистрирате в игрите натиснете тук

Горещи Оферти