Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Буеми реалист относно собствените си цели за сезон ’09

Буеми реалист относно собствените си цели за сезон ’09

51
0

Себастиен Буеми остава реалист относно бъдещите си цели, както и тези на тима, въпреки че миналата година Торо Росо успя да запише победа.
Швейцарецът дойде в отбора на мястото на Себастиан Фетел, който през 2008-ма изненадващо спечели на Монца. Буеми е наясно, че да постигне подобен резултат ще е трудно и остава реалист относно перспективите за собствените си постижения.
„В F1 всичко се променя много бързо и бих казал, че Фетел свърши фантастична работа – заяви Буеми по време на представянето на новия болид на Торо Росо. – Трябва да почакаме и да видим какви ще бъдат възможностите ни. Със сигурност винаги искаме да се развиваме. Не желаем да правим крачка назад. Трябва да си спомняме какво сме постигнали миналата година. А сега, с новите правила, е нужно да почакаме и да бъдем реалисти. В момента обаче съм на мнение, че можем да свършим добра работа.”
Буеми допълни, че целите му за сезона изцяло зависят от възможностите на колата и също така, че възнамерява да се бори истински със съотборника си Бурде и по този начин да докаже себе си.