Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Chevrolet е готов да покаже три концептуални миниколи на изложението в Ню...

Chevrolet е готов да покаже три концептуални миниколи на изложението в Ню Йорк

79
0

Chevrolet Trax е една от трите глобални концепции на миниколи на Chevrolet, които General Motors ще покаже на 4 април по време на Международното автомобилно изложение в Ню Йорк. Предназначени да отговорят на вкуса на младите клиенти в градовете, тези концепции ще докажат, че за произведенията на изкуството размерът няма значение. Високотворческите концепции въплъщават енергията, разнообразието и вълнението на градския живот. Те излъчват симпатично веселие и се характеризират с икономичност и пъргавост.

Трите концепции са създадени в дизайнерското студио на GM в Инчон (Incheon), Южна Корея, което е едно от 11-те дизайнерски студия на GM. Изградени върху глобалната архитектурна платформа за мини коли на GM, те показват гъвкавостта, творческото и модерно мислене в дизайна на GM от азиатския и тихоокеански район.

“Тези концепции подчертават силата и разнообразните възможности на глобалния дизайн на GM, както и способността на нашия екип за глобално разработване на продукти да изпревари и бързо да посрещне нарастващите изисквания на разнообразните ни пазари по света,” каза Eд Уелбърн, Вице президент на GM Global Design.

Trax е с четири врати и с 1-литров бензинов двигател. Горната част на екстериора е решена в цвят Blaze Orange, докато долните спортни панели са в Burnt Orange матов цвят. Комбинацията на цветовете създава внушение за бизнесавтомобил на този Chevrolet, въпреки малките му размери.

В Европа Chevrolet постигна рекордните над 340,000 продажби през 2006 и пазарен дял от 1.6 процента. През първото тримесечие на 2007, Chevrolet Европа върви в правилната посока с нарастване на продажбите с 25 процента в сравнение с първите три месеца на 2006 година и очаквани 94,000 продажби в цяла Европа.