Начало BG мото спорт EКО България продължава да подкрепя Мартин Чой и през 2022 година

EКО България продължава да подкрепя Мартин Чой и през 2022 година

647
0
Андреас Триантопулос и Мартин Чой
Андреас Триантопулос, изпълнителен директор на ЕКО България и Мартин Чой

ЕКО България ще продължава да подкрепя Мартин Чой, български състезател по мотоциклетизъм на писта и през 2022 година. Компанията е генерален спонсор за дванадесета поредна година.  Състезателят на ЕКО БМВ Моторрад МС77 Рейсинг Тийм и единствен български представител в Световния шампионат по издръжливост.

Мартин Чой ще стартира новия сезон през април, с два кръга от BMU Европейски шампионат на пистата в Серес. Веднага след това заминава за седмото си участие на легендарното състезание „24 часа на Льо Ман.“ Чой ще кара в Световния шампионат по издръжливост отново с френския отбор ENERGY ENDURANCE 91.

Мартин Чой подкрепя социално отговорните инициативи на ЕКО България, свързани с пътната безопасност. Пример за това е проектът „ЕКО мото училище“, в който ЕКО България и Мартин Чой си партнират от 2012 година насам. По време на мото училището, състезателят провежда обучения по безопасност и толерантност на пътя за любители мотоциклетисти от цялата страна.

Благодаря на ЕКО България за подкрепата и доверието, което ми гласуват за пореден път. Нашето партньорството ме мотивира всяка година да давам всичко от себе си. Чувствам се в перфектна форма и този сезон е много специален за мен. Това е моята 25-а година като професионален състезател и целта ми заедно с моя екип тази година е за 30-а шампионска титла“, каза Мартин Чой.

С удоволствие продължаваме това  партньорство, което е едно от най-дългосрочните и успешни в историята на българския мото спорт. Радваме се, че Мартин стартира сезона с поставени високи цели. Продължаваме заедно напред по пътя към нови успехи“, споделя Андреас Триантопулос, изпълнителен директор на ЕКО България.