ГП на OAE след:
Последно състезание: Бразилия

Инструкция за онлайн пазаруване на достъп до eClubS1

15.07.2011 | | коментара

1. Изберете брой или броеве, които искате да четете онлайн като натиснете бутона „Добавете в количката". Броевете, достъпни в електронен вариант, се намират в менюто „Виртуална книжарница"

2. Ако искате да се абонирате, влезте в менюто „Избери своя абонамент". От падащото меню изберете списанието, след което изберете за колко месеца искате да бъде абонамента. Ще се появи прозорец, в който трябва да изберете брой, от който да започне да ви тече абонамента.

3. След като сте направили Вашия избор, натиснете бутона „Количка". Ще се появи списък с избраните от Вас стоки. Можете да премахнете някое списание, да се върнете в „Виртуална книжарница", за да добавите други списания или абонаменти, или да преминете към приключване на поръчката, като натиснете бутона „Плати".

4. Системата ще Ви покани да се регистрирате или логнете в сайта в случай, че вече имате направена регистрация. Ако вече имате регистрация, използвайте формата за вход. Ако все още не сте се регистрирали, използвайте формата за регистрация.

5. Вече сте в страницата „Плащане". Тук следва да попълните Вашите данни, след което да изберете начина на плащане. Вариантите са три:

- чрез ePay.bg
ePay.bg е Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки. За да може да извършите плащане по този начин, е необходимо да имате регистрация в ePay.bg.

При успешна транзакция на екран се визуализира транзакционна бележка, която разпечатвате или запазвате. Автоматично получавате достъп до закупените електронни броеве.

- с банкова карта
При заплащане с банкова карта се отваря платежна страница на обслужващата ни банка (ОББ), където въвеждате данните на вашата карта .

Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Veryfied by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация.

При успешна транзакция на екран се визуализира транзакционна бележка, която разпечатвате или запазвате. Автоматично получавате достъп до закупените електронни броеве.

- с банков превод
Ако изберете плащане с банков превод, следва да преведете по изписаната банкова сметка сумата на вашата поръчка. Задължително трябва да изпишете номера на поръчката в платежното нареждане. След получаване на плащането в сметката ни, в срок до 2 работни дни ще Ви бъде активиран достъп до закупените броеве.

 

________________________________________________________________________________________________

MastercardVisa                                                                   Mastercard SecureVisa Verificated

 

 

 

 

Препоръчваме ви:
Тагове:

Горещи Оферти