Начало Автомобили Възможности за активен начин на живот и мобилност сред природата с цялата...

Възможности за активен начин на живот и мобилност сред природата с цялата гама на BMW и MINI

357
0
BMW Active Tour 2018

Светът на BMW и Мини е необятен така, както се необятни интересите на различните хора. Марките предлагат автомобили за всеки стил на живот. Помислено е и за тези, за които спортът, движението и близостта на природата са най-важни. За тях се предлагат многообразие от системи за комфорт и безопасност, системи за товарене и транспорт на багаж и спортно оборудване. Те са допълнени от lifestyle и спортни продукти и аксесоари със същото високо качество и дизайн за почти всеки аспект от начина им на живот.

Системите за товарене и транспорт на спортно оборудване на BMW и MINI се отличават с оптимален баланс по отношение на функционалност и дизайн. Всички са с оптимизирано тегло и аеродинамика и не влияят негативно на динамиката и звуковия комфорт при движение, дори при високи скорости. Кутиите за багаж позволяват увеличаване на багажния обем с до 520 литра, а системата за транспортиране на велосипеди на задния капак позволява транспортирането на до три велосипеда без загуба на функционалност или обем на товарното пространство на багажника. Голям брой от предлаганите продукти са носители на престижната награда за дизайн Red Dot Award.

Сред оригиналните автомобилни аксесоари за повишаване комфорта и функционалността по време на пътуване е лесната за монтаж сгъваема масичка за задните седалки с регулируема височина и наклон, закачалка за дрехи, поставки за таблет, органайзер за вещи и др.

С атрактивен дизайн, лесен монтаж и най-високо ниво на безопасност се отличават детските седалки BMW и MINI, които се предлагат за всички възрастови групи.

Гамата от велосипеди, предлагани от компанията, се увеличи с новия BMW Active Hybrid e-Bike. С него BMW Lifestyle продължава да пише историята на успеха на BMW Bikes Collection.

BMW Active Hybrid e-Bikeе оборудван с цялостно модернизирана задвижваща концепция, която се разпознава по значителното повишение на мощността благодарение на висококачествения Brose електромотор. При нужда агрегатът може да бъде активиран за подпомагане на педалите. С мощността си от 250 вата и 90 Нм въртящ момент осигурява повишена динамика и пъргавина. Електромоторът се захранва от демонтиращия се акумулатор с капацитет 540 Втч, достатъчен за пробег до 100. Силата на подпомагането лесно се регулира чрез новия дисплей, като на разположение са 4 режима с различна мощност. Micro-USB интерфейсът и функцията Bluetooth позволяват свързване със смартфон.\

BMW Active Hybrid e-Bike впечатлява със своя дизайн. Двигателят и акумулаторът са изцяло интегрирани в Hydroform алуминиевата рамка, която подчертава спортно-елегантния силует на велосипеда.

Специално искам да отлича MINI Folding Bike като перфектно съчетание на стил, дизайн и иновации. Изключително компактният сгъваем велосипед MINI е със специално разработен дизайн, за да се побере точно в багажника на MINI.

BMW Cruise M Bike се откроява с външен матов черен цвят, джанти и други контрастиращи елементи в червено, които са вдъхновени от спортно-отличителния дизайн характерен за BMW M. В допълнение изработените от въглеродни влакна елементи разделителна шайба и колче на седалката подчертават спортния дух на BMW Cruise M Bike, като в същото време гарантират радост от колоезденето както при шосейна езда, така и върху хълмисти терени.