Начало Рали Над 35 спортни автомобила по трасето София – Велинград – Цигов Чарк...

Над 35 спортни автомобила по трасето София – Велинград – Цигов Чарк – с. Баня – Банско

1041
0
Discover Bulgaria I Mountain Ride

Премиум Рали София – Свети Влас организира Discover Bulgaria I Mountain Ride. Тридневното събитие ще се проведе в периода  28 – 30 април 2023 г В планинско приключение, преминаващо покрай много спиращи дъха гледки ще се впуснат отборите на над 35 спортни автомобила, сред които Ferrari Pista, Lamborghini, McLaren, Bentley Continental GT Speed, Porsche 911 GT3, Porsche 911 Turbo S и много други. Водещ партньор са Примекс, които ще се погрижат всички да са здраво стъпили в завоите по живописния път покрай Острата скала и проход Юндола.

На 28 април вечерта след 21:00 часа участващите автомобили ще променят облика пред Djanam Steak House във Велинград. Който не успее да ги види там, може да се наслади на гледката пред хотел Kashmir Wellness & SPA на 29 април на обяд, преди да запалят гуми към Grand Hotel Therme в Баня.

Финалът ще бъде на централния площад в Банско на 30 април 2023 г. в 12:30 часа. Освен атрактивни и мощни коли програмата ще включва участие на емблематичната група „Бански старчета“, чиито изпълнения ще повишат градусите на празничния неделен ден. Събитието се провежда с подкрепата на Община Банско. А всички заедно с участниците в благотворителния маратон РотаРън, организиран от Ротаракт клубовете в България, обединяват усилия в подкрепа на Българския регистър за стволови клетки.

 

Кадри на живо и за повече информация следете Фейсбук и Инстаграм страниците на Премиум Рали София – Свети Влас.