Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Нов сервизен център Volvo Truck отвори врати

Нов сервизен център Volvo Truck отвори врати

104
0

Напълно нов сервизен център за камиони Volvo Trucks бе открит в София. Той разполага не само със сервизни съоръжения, но и със склад за резервни части. Съществува възможност за поддръжка и ремонт както в сервиза, така и директно на пътя, в случай на аварийни ситуации.
В допълнение е изградена екологична станция за обработка на всички отпадъчни материали в съответствие с политиката на Volvo за опазване на околната среда.
„С този нов център за камиони – изграден съгласно изискванията за качество на Volvo, ние ще можем да предложим на клиентите си цялата гама услуги за техните камиони. Нашите клиенти очакват висококачествена поддръжка от Volvo с цялостни решения за техните превозни средства. Надяваме се да повишим степента на задоволяване на изискванията на клиента посредством предлагане на повишен капацитет от услуги, ефективност и подобрена наличност на оригинални резервни части Volvo, съчетани с високо качество на изпълняваните дейности”, заяви Андреас Валгрен, изпълнителен директор на Volvo Trucks България.
Първият сервиз, собственост на Volvo в България, бе отворен през 2000 г.