Начало Moto News “Рок на скорост” в най-буквален смисъл очаква всички фенове на класическия рок...

“Рок на скорост” в най-буквален смисъл очаква всички фенове на класическия рок и моторите

54
0

На 21 август от пл. „Ал. Невски”, точно в 12:00 ч., подвижна сцена с музика на живо – Васко Кръпката и Кръпка Блус Бенд, ескорт от мотоциклети и екип на Star FM ще потеглят към Велико Търново за най-голямото моторджийско събитие през годината – мото-рок съборът във Велико Търново.

Лятното издание на “Рок на скорост”, с пореден номер 6, ще надмине всички свои предшественици! Радио Star FM и порталът MOTO.BG готвят специална вечер за своите фенове в рамките на мото-събора.

На входа на Велико Търново към колоната ще се присъединят още мотористи от събора за почетна обиколка на града. Истинска рок-канонада ще озвучи хълма Света гора с концертите на Васко Кръпката, Кръпка Блус Бенд и Звезди с група Аналгин. Очаквайте включвания на живо в ефира на радио Star FM!

Радиото ще осигури специална изненада за феновете на класческия рок – 10 билета за предстоящия концерт на ZZ TOP в България! Болкан Ентертейнмънт ще дадат възможност на всички желаещи на място, да си закупят билети на преференциални цени, за най-голямото музикално събитие тази есен.

Подготвен е още конкурс за кралица на рокерите, огнено шоу и не на последно място – най-тунингования музикален playlist, направен от слушателите на адрес [email protected].

Мястото на срещата е София, площад „Ал. Невски”, 21 август (петък), 11:30 ч. Всички желаещи да участват в шествието са добре дошли!

Очакваме ви!