Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Уитмарш отрича слуховете за напускането на Хамилтън

Уитмарш отрича слуховете за напускането на Хамилтън

47
0

Мартин Уитмарш отрече слуховете, че пукнатините в тима на Макларън ще доведат до преждевременното напускане на Люис Хамилтън.

Миналата седмица различни медии излязоха с твърдението, че настоящият световен шампион има доста сложни отношения с много от своите механици. Според слуховете те са загубили вяра в него след сагата с лъжливите показания, която костваше поста на дългогодишния служител в тима – Дейв Раян, а в същото време британският пилот даде няколко индикации, че обмисля, напускане на отбора.

Самият Хамилтън подсили спекулациите като на два пъти отказа да отговори просто с ‘Да“ на въпроса ще изпълни ли целия срок на договора си с Макларън.

Шефът на тима Mартин Уитмарш заяви пред ‘Mirror’: „Люис дойде при мен по време на последните две Гран При-та и ми каза, че обича отбора и това е мястото, където той иска да бъде. Попита ме и с какво може да помогне. Така че приказките, че механиците му са го намразили, заради случилото се с Дейв е просто нелепо.

Шампионите трябва да са твърди, но Люис е различен, защото той разполага с повече човечност, а това някой път остава грешно разбрано“, завърши той.