ГП на след:
Последно състезание: OAE

Екстремната X-класа показа впечатляващи възможности на изложението Наслука - Лов, риболов,спорт

29.09.2018 | Иво Кръстев, снимки Мерцедес | коментара

Кални трасета, тесни проходи, гъсти гори. Това е домът на първия пикап от Mercedes-Benz. Новата X-класа е автомобил, който със сигурност не може да остане незабелязан. Изчистеният и същевременно експресивен дизайн на X-класа показва, че пикапът обединява два свята. От една страна – мощен работен автомобил и надежден офроудър, който е подходящ за приключения. В същото време, със своите прогресивни дизайнерски решения, X-класата се отличава със съвременно излъчване, характерно за големия град.

Първи от нов вид, пикапът на Mercedes-Benz демонстрира впечатляващите си възможности на тазгодишното изложение „Наслука - Лов, риболов, спорт”. По време на събитието, което се провежда в периода 26-29 септември 2018 г. в Интер Експо Център в София, офроудърът се предлага на промоционална цена от 29 990 евро без ДДС вместо стандартната цена от 31 955 евро без ДДС.

Моделът, представен от официалния дилър на Mercedes-Benz за България – Силвър Стар, е снабден с офроуд гуми Goodyear Wrangler DuraTrac®, предоставени специално за изложението от „Агрина”ЕООД. Освен това Mercedes-Benz X-Class x250d 4M се предлага с допълнителни екстри: зимен пакет (подгряване на шофьорска и пасажерска седалка), асистент за пътни знаци, асистент против неволно напускане на пътната лента, блокировка на диференциала на задния мост и много други).

Здравата рама на новата X-класа се отличава с висока издръжливост и стабилност. Системата 4MATIC за задвижване на всички колела може да се активира при скорости до 100 км/час. Режимът "High" на системата за задвижване на всички колела помага на X-класа при трудни пътни условия. Ако изберете режим "Low" на ниско предавателно число на разпределителната кутия и активирате предлагания като бонус, по време на изложението, блокируем диференциал на задната ос, автомобилът може да се справи и с най-трудния терен. Дори и стръмните терени не са проблем за X-клас.

Промоционалният модел със 7-степенна автоматична скоростна кутия и мощност от 190 к.с. очаква своя нов собственик на атрактивна цена по време на изложението за любители на екстремните спортове, лова, риболова и туризма. На събитието се очакват над 7000 посетители. 

Не пропускайте да станете част от света на Mercedes-Benzс X-класа. При интерес за тестдрайв, запишете се тук: https://ads.mercedes-benz.bg/x-class-test-drive/?pid=_wsp_webspecial_pickup_cc_2016

Препоръчваме ви:

Вашите коментари

Напиши коментар

Правила за писане на коментари

Горещи Оферти