ГП на след:
Последно състезание: OAE

АСК Вромос организира автокеч по случай празника на Бургас

06.12.2018 | Иво Кръстев, снимки АСК Вромос | коментара

Във връзка с празника на Бургас – 6 декември, местният автомобилен клуб АСК Вромос организира автомобилно шоу състезание - автокеч, което ще се проведе на 9 декември. Това е автомобилно шоу състезание, в което група автомобили се нареждат в малък затворен участък и след подаване на официален старт надпреварата започва.

Целта на всеки участник е да нанесе колкото се може повече и по-значителни щети на автомобилите на своите опоненти. Предвид малкия сектор в който колите за затворени, същите не могат да развиват скорост, която да бъде опасна за участниците в шоуто.

Удари в автомобила от страната на водача са забранени. Шестте оцелели коли от двете серии оформят полуфинал, а трите останали в движение след него се класират за финала.

Всеки който иска да вземе участие трябва да заплати 50 лв. такса като за тази сума получава автомобил за състезанието. Единственото условие е участниците да си осигурят акумулатор и гориво. Броя на автомобилите е ограничен, и всяка по-висока оферта от 50 лв. ще получи приоритет при избор на кола за участие.

Събитието ще се проведе между тренировъчните терени на стадион Черноморев в кв. Акациите, Бургас. Началото на надпреварата е от 14:00 часа в неделя 9 декември. Зрителите могат да паркират автомобилите си на паркинга на стадион Черноморец, като входът е свободен.

Препоръчваме ви:

Вашите коментари

Напиши коментар

Правила за писане на коментари

Горещи Оферти