ГП на Малайзия след:
Последно състезание: Сингапур

Автокаталог 2017

брой 2017 | 30.12.2016

Надяваме се поредния Автомокаталог на ClubS1 да Ви бъде полезен, така, както и предходните му издания в последните двадесетина години. Вярваме, че той ще Ви ориентира в богатството от модели и варианти, ще Ви даде базовата информация за тях, събрана на едно място с всички цени, до които достигнахме в сайтовете на автомобилните вносители и от там насетне ще се ориентирате по-добре в конкретните оферти.


Дано все по-голяма част от вас наистина имат възможност и се ориентират към новите, сигурни, екологично чисти автомобили и започне някак да се променя ужасната тенденция България да се превръща в гробище на употребявани коли. Стряскащата статистика, че у нас са регистрирани над 4 млн. возила, от които почете от половината са на възраст над 15 години, сама по себе си е достатъчна, за да демонстрира докъде сме стигнали, както и фактът, че според данните на КАТ от регистрираните 148 384 МПС за първите 6 месеца на 2016 г. само 20 400 са били нови!


Ще ни се през 2017 г. цифрите да са малко по-различни, най-малкото, защото на пазара има наистина огромно количество модели – над 3000 описани в този каталог, способни да удовлетворят всеки вкус.


Може да го намерите в големите вериги бензиностанции, магазините Inmedio, Relay, One minute.

Избрано видео

  • Рейс инженерът на Фетел обяснява как Ферари се подготвя за старт на нова пистаРейс инженерът на Фетел обяснява как Ферари се подготвя за старт на нова писта
  • Новият Ситроен за WRC направи първи тестНовият Ситроен за WRC направи първи тест
  • Фелипе Маса младши победи Рикиардо на „Crazy Cart”Фелипе Маса младши победи Рикиардо на „Crazy Cart”
  • Каскадьор направи задно салто над преминаващ с почти 100 км/ч болид от Формула ЕКаскадьор направи задно салто над преминаващ с почти 100 км/ч болид от Формула Е

Горещи Оферти