ГП на Малайзия след:
Последно състезание: Сингапур

Тайните в RB12

брой 198 | 18.10.2016

Октомврийският брой е вече на пазара. Ето и основните акценти в него:


 


След разочароващия сезон през 2015 г. Ред Бул отново играе водеща роля във Формула 1. През тази година колата им е така добра, че темпото й се следи от всички. Отборът внимателно анализира всичко и в крайна сметка еволюиралите идеи на Ейдриан Нюи направиха така, че всъщност, без задвижващата система да е променена чак толкова радикално, RB12 се оказа по-бърза отпреди година с най-малко 6 км/ч на всяка права!


 


Паоло д’Алесио разкрива още любопитни подробности за болида на екипа от Милтън Кийнс в специален материал в новия брой на списание ClubS1 (198). Карлос Сайнц пък разказва в ексклузивно интервю за това защо е избрал Формула 1 пред ралитата, в които баща му постигна толкова успехи.


 


В изданието ще откриете любопитни истории за спортния шеф на Мерцедес Тото Волф. Д’Алесио ни връща и към историята на F1 от десетилетието, започнало с шампионската година на Деймън Хил. Друг материал разказва именно за историята на англичанина от 1996 г. и борбата му да излезе от сянката на легендарния си баща Греъм Хил.


 


Наред с репортажите за три надпревари в Гран при – в Сингапур, Малайзия и Япония – в списанието са отразени началото на третия сезон във Формула Е, както и идването на един изключително вдъхновяващ автомобил в София – невероятният Bloodhound SSC.

Избрано видео

  • Рейс инженерът на Фетел обяснява как Ферари се подготвя за старт на нова пистаРейс инженерът на Фетел обяснява как Ферари се подготвя за старт на нова писта
  • Новият Ситроен за WRC направи първи тестНовият Ситроен за WRC направи първи тест
  • Фелипе Маса младши победи Рикиардо на „Crazy Cart”Фелипе Маса младши победи Рикиардо на „Crazy Cart”
  • Каскадьор направи задно салто над преминаващ с почти 100 км/ч болид от Формула ЕКаскадьор направи задно салто над преминаващ с почти 100 км/ч болид от Формула Е

Горещи Оферти