ГП на след:
Последно състезание: OAE

Сезон 2018

брой 213 | 13.03.2018

Новият сезон идва с надежди за всички отбори във Формула 1. Те изпълваха изказванията на главните действащи лица в Гран при по време на тестовете на новите автомобили и след тях. Но разбърканите резултати от първите изпитания (колкото и те да бяха нетипични – при много лошо време) поне отчасти потвърдиха, че може би тази година наистина разликите ще са още по-малки и повече екипи ще имат шанс за добри резултати и дори победи.
В новия си брой списание (213, март) ClubS1 традиционно отправя подробен поглед към новите болиди. Но дали направените от екипите стъпки ще бъдат достатъчни, за да се борят с доминиращия спорта от 4 години тим на Мерцедес, предстои да видим, защото, както каза д-р Хелмут Марко, ако това, което идва като информация за развитието на задвижващата система в Бриксуърт е вярно, то никой да не очаква нищо кой знае колко вълнуващо през новия сезон.
Надеждите на новите собственици на спорта от Либърти са тази информация да не е съвсем вярна. В противен случай желанието им да привлекат поне 5 млн. почитатели, които да следят спорта директно в интернет и да си плащат, ще се окаже трудно осъществимо. Подробности за новото приложение, което трябва да заработи още за Гран при на Австралия, също можете да откриете в списанието.
Надежда, че състезанията ще са по-интересни, идва и от промяната в гумите на Пирели. За нея пък в ексклузивно интервю за този брой на ClubS1 разказа лично шефът на компанията в Гран при Марио Изола.
В друг специален разговор с нашия редактор на тестовете в Барселона Асен Стоянов техническият шеф на Форс Индия Анди Грийн пък разкрива надеждите на сравнително скромния тим от Силвърстоун да запази мястото зад трите топ екипа в Гран при.
Историята ни връща 4 десетилетия назад към сезона, когато Марио Андрети постига мечтата си да спечели световната титла във Формула 1. В редовната рубрика за автомобили ще се запознаете с новото Рено Меган R.S. и последните технологии на Мазда.


 


В електронен вариант списането може да закупите тук: e-spisanie.com

Избрано видео

  • Рейс инженерът на Фетел обяснява как Ферари се подготвя за старт на нова пистаРейс инженерът на Фетел обяснява как Ферари се подготвя за старт на нова писта
  • Новият Ситроен за WRC направи първи тестНовият Ситроен за WRC направи първи тест
  • Фелипе Маса младши победи Рикиардо на „Crazy Cart”Фелипе Маса младши победи Рикиардо на „Crazy Cart”
  • Каскадьор направи задно салто над преминаващ с почти 100 км/ч болид от Формула ЕКаскадьор направи задно салто над преминаващ с почти 100 км/ч болид от Формула Е

Горещи Оферти