ГП на след:
Последно състезание: OAE

Хамилтън срещу Фетел – кой ще надделее

брой 218 | 18.07.2018

Първата половина на сезон 2018 г. във Формула 1 вече е в историята, като Люис Хамилтън оглавяваше генералното класиране след победите в Германия и Унгария. Битката със Себастиан Фетел обаче ще е по-ожесточена след лятната ваканция, а кой ще надделее е предмет на анализ в новия брой 218 на списание ClubS1.

Преминаването на Даниел Рикиардо в Рено бе изненадата на пазара на пилоти, но то внесе само частична яснота за разпределението на местата на грида. Различните възможности са предмет на друг специален материал. Любопитни са погледите към съвременния волан във Формула 1 и едно различно състезание у нас – 12 часа на България по картинг, за което разказва Николай Върбицалиев.

А докато във Ферари вече върви промяна в управлението заради внезапната кончина на Серджо Маркионе, то в Макларън се надяват на подобрение и част от погледа им за бъдещето е кариерата на Ландо Норис. Младежът разказва по-подробно за себе си в специално интервю.

В брой 218 ще намерите детайли около последните надпревари във Формула 1, както и за най-бързото рали във WRC календара – Финландия.


 


Търсете в големите вериги бензиностанции, в магазините Inmedio, Relay, One minute.


 


Списанието може да намерите в електронен формат тук: https://e-spisanie.com/magazine.php?m=308

Избрано видео

  • Рейс инженерът на Фетел обяснява как Ферари се подготвя за старт на нова пистаРейс инженерът на Фетел обяснява как Ферари се подготвя за старт на нова писта
  • Новият Ситроен за WRC направи първи тестНовият Ситроен за WRC направи първи тест
  • Фелипе Маса младши победи Рикиардо на „Crazy Cart”Фелипе Маса младши победи Рикиардо на „Crazy Cart”
  • Каскадьор направи задно салто над преминаващ с почти 100 км/ч болид от Формула ЕКаскадьор направи задно салто над преминаващ с почти 100 км/ч болид от Формула Е

Горещи Оферти