ГП на след:
Последно състезание: OAE

Хакинен за Шумахер, Сена и Денис

брой 121 | 15.11.2018

Петата титла на Люис Хамилтън стана повод за множество прогнози за спечелване от британеца на поне още две корони в следващите години и достигане до рекорда на Михаел Шумахер от 7. Люис направи наистина изключителен сезон и спечели с кола, която най-малкото не бе така по-добра от тази на съперниците, както показват данните от анализа на състезателното темпо, които решихме да публикуваме в този брой. Той се намира наистина във великолепна форма, а Мерцедес разполагат с тим и ресурси, които едва ли ще загубят лесно и през следващата година, колкото и правилата да се променят (това е обект на друг материал в този брой) едва ли лесно ще се предадат.
Що се отнася до фамилията Шумахер то тя отново е в центъра на вниманието след като Мик 19-годишният син на Михаел спечели шампионата във Формула 3 и този успех е тема на друг специален коментар в този брой.
Шумахер бе неотменима тема и в разговора ни с най-големия му съперник - Мика Хакинен. С финландеца имахме прекрасна възможност да говорим и той ни върна към едни от най-силните години в модерната история на Формула 1.
Срещата с него бе по време на представяне на нови гуми Нокиан, с нови технологии, които винаги са били част от важните теми в Club S1. За куп други нови технологии пък ви разказваме в материалите за цяла група нови автомобили като Пежо 508, Ауди Q8, Хонда CR-V и Волво V60.
В ралита след 5 години пауза легендарният Себастиен Льоб отново спечели, а у нас за първи в историята в рали България не се записа за участие нито един чуждестранен екипаж! Този факт сам по себе си е многозначителен и тъжен.

Избрано видео

  • Рейс инженерът на Фетел обяснява как Ферари се подготвя за старт на нова пистаРейс инженерът на Фетел обяснява как Ферари се подготвя за старт на нова писта
  • Новият Ситроен за WRC направи първи тестНовият Ситроен за WRC направи първи тест
  • Фелипе Маса младши победи Рикиардо на „Crazy Cart”Фелипе Маса младши победи Рикиардо на „Crazy Cart”
  • Каскадьор направи задно салто над преминаващ с почти 100 км/ч болид от Формула ЕКаскадьор направи задно салто над преминаващ с почти 100 км/ч болид от Формула Е

Горещи Оферти