Начало Автомобилни новини Цените на новото поколение Ford Courier започват от 33500 лв.

Цените на новото поколение Ford Courier започват от 33500 лв.

230
0
Ford Transit Courier

Вече 10 години Ford е лидер в лекотоварната гама в Европа, предлагащ безкомпромисни решения за всички нужди на бизнеса. Новата генерация Courier е с подобрена свързаност и повишена производителност. Разширеният товарен обсег е проектиран така, че да побира две европалета и максимален полезен товар до 850 кг. Стартът на производството вече е даден.

Интелигентните системи за подпомагане на шофирането правят шофирането и работата по-лесни, по-интелигентни и по-безопасни. Сред тях са адаптивен круиз контрол с поддържане на лентата за движение, асистент за предотвратяване на сблъсък, интелигентен асистент за намаляване на скоростта и асистент за паркиране.

Изцяло новия Courier ще отведе бизнеса на ново ниво на продуктивност. Ще предизвика революция в пазара, съчетавайки качествата на Transit гамата на Ford с високо стандартно ниво на стандартно оборудване и гаранция.

Новият Куриер е екипиран стандартно с климатична система, 8“ цветен тъчскийн дисплей, SYNC 4, асистент за предотвратяване на сблъсък, модем, разпознаване на пътни знаци, система за задно паркиране, 6 въздушни възглавници. Продава се с 7 години гаранция и цени започващи от 33 500лв. без ДДС за версия с Ecoboost двигател и 100 кс..

Луксозната пътническата версия Tourneo Courier ще съчетава функционалностите на товарния модел с отличителен дизайн, вдъхновен от SUV, предлагащ просторно място за до петима пътници и техните вещи.

Transit Courier се прави в Крайова, Румъния. Първоначалното производство включва версии с дизелов и бензинов двигател на изцяло новия Transit Courier и бензинови версии на изцяло новия Tourneo Courier. Електрическият E-Transit Courier, разкрит по-рано тази година и E-Tourneo Courier ще влязат в производство през следващата година. Производството на електрическите версия е част от глобалния план на Ford за бързо разширяване на гамата от електрически автомобили. Целта е за постигане на нулеви емисии във всички продажби на автомобили в Европа до 2035 г.