Начало Автомобилни новини Любомир Асенов представя ексклузивна фотоизложба на Автосалон София 2024

Любомир Асенов представя ексклузивна фотоизложба на Автосалон София 2024

90
0
Любомир Асенов
Любомир Асенов

На тазгодишния Автосалон София 2024, който ще се проведе в Интер Експо Център, посетителите ще имат възможността да се насладят на специално изграден щанд с фотографии от света на моторните спортове, създадени от спортния фотограф Любомир Асенов. Изложбата ще включва снимки от състезания във Формула 1 и Формула 3, заснети от него през кариерата му.

Любомир Асенов
Любомир Асенов; снимка: Спас Генев

Снимките са отпечатани със съдействието на JPOINT и ще бъдат представени в два специални формата:

  • 10 уникални фотографии, отпечатани на стъкло, като всяка ще бъде само в един екземпляр;
  • 19 лимитирани фотографии, отпечатани в колекционерски серии по 10 номерирани броя.

Всеки от кадрите ще бъде разписан лично от автора.

Това е изключителна възможност за любителите на моторния спорт и колекционерите да се сдобият с уникални фотографии, които носят автентичния дух и динамика на Формула 1 и Формула 3. Всеки отпечатък ще бъде с гаранция за автентичност и номериран от 1 до 10.

Утре, на 19 октомври, българският пилот във Формула 3 Никола Цолов ще е на изложбата на Любомир Асенов между 14 и 16 часа.

Тазгодишното издание на Автомобилен салон София е 26-то. Изложението е част от календара на OICA (Международната организация на автомобилните производители). То започва днес с пресден, през който новостите по щандовете ще бъдат показани на представителите на медиите. Салонът ще продължи до 27 октомври.