Начало Автомобилни новини Спортната версия на Бюик Регал е готова за дебюта си в Детройт

Спортната версия на Бюик Регал е готова за дебюта си в Детройт

117
0

Моментът, в който детройтският автосалон ще отвори врати, наближава, затова Бюик решиха да разпространят снимки на спортния вариант на техния модел Регал.

И тъй като както е известно Бюик Регал представлява чисто и просто Опел Инсигния с подменени емблеми, е логично и спортният Регал, който носи обозначението GS, да е базиран на Инсигния ОРС.

Предницата на американския седан е ревизирана, а височината му е намалена, като същевременно са добавени нови 20-инчови джанти и вградени в задната броня ауспуси, които заедно с останалите спортни елементи по екстериора правят визията на колата изключително сполучлива.

Регал GS се задвижва от двулитров турбо-мотор Екотек, чиито мощност и въртящ момент достигат съответно 255 к.с. и 400 Нм. С неговата помощ, както и с тази на 6-степенната си механична трансмисия и на адаптивна си пълнопреводна система, колата може да ускори от 0 до 100 км/ч за 6 секунди.

Тези данни са достатъчно прилични, но въпреки това Регал GS разполага с точно 70 конски сили по-малко, отколкото има V6 моторът на неговия „братовчед“ Опел Инсигния ОРС.