Начало Други Мото-Пфое: Благотворителността се разгръща във време на криза

Мото-Пфое: Благотворителността се разгръща във време на криза

31
0

За 13-та поредна година Мото-Пфое и Българският червен кръст организираха модно дефиле, състояло се в Софийската градска художествена галерия. На ревюто, преминало под мотото “Това е сега“, облекла представиха 25 млади дизайнери – студенти в Националната художествена академия.

В резултат на дарения, направени от публиката, партньорите и клиентите на Мото-Пфое по време на проявата, са събрани над 31 хил. лв. в пари и предоставени безвъзмездно тоалети.

Щастлив съм, че въпреки кризата, в която се намираме, не изневерихме на традицията си и организирахме за пореден път нашето модно ревю. Истински впечатляващ е резултатът от благотворителната ни кампания през тази година. Явно щедростта разцъфва по време на криза. Затова благодаря от все сърце на нашите партньори, клиенти и приятели – заяви Атанас Фурнаджиев, Управител на Мото-Пфое ЕООД.

Тази вечер ние затвърдихме още една наша традиция – да даваме възможност за изява на най-младите. Досега канехме утвърдени имена в модния дизайн. Днешното дефиле “Това е сега“, вдъхновено от мотото на най-новия и изключителен автомобил, който предлагаме – Ford Fiesta – показва, че младото поколение творци е не само оригинално и интересно, но и не по-малко можещо – допълни колегата му Димо Николов, Управител на Мото-Пфое ЕООД.

Средствата, събрани от модното ревю, ще се използват за закупуването на тоалети, обувки, аксесоари и куверти за близо 60 абитуриенти без родители.