Начало Автомобилни новини Tiret и LSE Design разработиха страхотно купе на базата Рейндж Ровър

Tiret и LSE Design разработиха страхотно купе на базата Рейндж Ровър

170
0

Дизйнерите на бижута от фирмата Тирет, базирана в Ню Йорк и английските автомобилни дизайнери от LSE, известни с преобразяването на моделите Рейндж Роувър в двуврати автомобили създадоха съвместен проект, който нарекоха Tiret купе. Автомобилът е базиран върху Рейндж Роувър Спорт и е изработен на изключително високо ниво и то само от много скъпи материали.

Най-впечатляващи са големия брой диаманти, инкрустирани в таблото с показателите, между които се намира и супер-луксозен часовник, изработен от Tiron. Стрелките му са проектирани от часовникарят и дизайнер Даниел Лазар и придават на часовника и съответно на интериора на автомобила едно наистина уникално излъчване. Седалките са изцяло облизовани с кожа Напа.

Специално за този модел дизайнерите са направили арките на калниците много по-големи, за да може те да са способни да поберат огромните 22-инчови колела, произведени от LSE. Измежду другите детайли в екстериора на модела се забелязват хромирани ауспухови тръби, LED-девни светлини и стъклен панорамен покрив.

Tiret купе бе представен на изложението Baseworld 2009 в Швейцария само преди няколко дни. Той определено е един от моделите, каращи Ви да се запитате: „Каква криза?”