Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Михаел Шумахер – посланик на Бакарди

Михаел Шумахер – посланик на Бакарди

45
0

Михаел Шумахер ще е главен герой в стартиращата кампания на Бакарди за разумна употреба на алкохолни напитки. Седемкратният световен шампион във Формула 1 е специален посланик и ще помага на компанията да пропагандира внимателно пиене.
Първият етап на кампанията, която се нарича “Champions Drink Responsibly” (от англ. – “Шампионите пият отговорно”), стартира днес и лично Шумахер ще присъства на откриването в музея “Аутоуърлд” в Брюксел.
Нямам търпение да разпространя посланието, че пиенето и карането не вървят заедно. Това е тема, която ме засяга силно и е продължение на работата ми по отношение на сигурността. Поздравявам Бакарди за инициативата да повишат вниманието на шофьорите по света по този въпрос – заяви Михаел.
Кампанията включва различни елементи, сред които и реклами. Клиповете с участието на Шумахер ще са с дължина от 15 и 20 секунди за телевизия, кино и онлайн медии. Посланието на Михаел в тях е следното: “When I go for a drink, my car stays at home” (от англ. – “Когато излизам на питие, колата ми остава вкъщи”). В подготвените за печатни издания изображения изявлението на седемкратния шампион в F1 е “A word of advice if you are going out tonight. Taxi.” (от англ. – “Малък съвет, ако ще излизате довечера. Такси.”).