Начало Автомобилни новини Филмът Сексът и градът и новият Mercedes-Benz GLK на Mercedes-Benz Fashion Week...

Филмът Сексът и градът и новият Mercedes-Benz GLK на Mercedes-Benz Fashion Week в Ню Йорк

186
0

По време на Mercedes-Benz Fashion Week в Ню Йорк освен с новите колекции почитателите на модата имаха възможност да се запознаят предпремиерно и с кадри от дългоочакваната продукция Сексът и градът. На модното шоу бяха показани тоалетите на четиририте основни героини от филма. С голямо въодушевление беше посрещнато и представянето и чисто новия Mercedes-Benz GLK, който Саманта Джоунс, позната още като Ким Катрал, кара във филма.

GLK e името на дългоочаквания компактен SUV от Mercedes-Benz, чиито първи снимки бяха неофициално разпространени, след като бе засечен от папараци по време на работата по филма Сексът и градът. През януари на автосалона в Детройт актрисата Ким Катрал представи за първи път модела на специална церемония. GLK дефилира и по време на Mercedes-Benz Fashion Week в Ню Йорк в началото на февруари. Автомобилът е пет местен, компактен SUV и ще се предлага в два варианта, за да отговори на вкусовете и потребностите на повече клиенти. GLK FREESIDE притежава всички необходими качества за отлично представяне на пътя и извън него, докато GLK TOWNSIDE залага на динамично поведение в градски условия. Новата звезда на Mercedes ще излезе по улиците на еврпейските градове тази есен, а в САЩ в началото на 2009.

По време на Mercedes-Benz Fashion Week New York /mbfashionweek.com/ известната дизайнерка Патриша Фийлд, която отговаряше за гардероба на актрисите в култовия сериал и подбра тоалетите за филма Сексът и градът, показа някои от моделите пред публиката. Световната премиерата на филма е планирана за 29 май, когато ще бъде пуснат и в България. Дрехите, с които се появяват Кери Брадшоу (Сара Джесика Паркър), Шарлот Йорк (Кристин Дейвис), Миранда Хобс (Синтия Никсон) и Саманта Джоунс (Ким Катрал) превърнаха актрисите от Сексът и градът в истински модни икони и дадоха на сериала статус на културен феномен. Сексът и градът е оценяван нееднократно като най-модното шоу в телевизионната история. „Гардеробът трябва да отговаря на характера на героите във филма, а не обратното. Дрехите са аспект от развитието на героя”, каза Фийлд. Същото важи и за техните автомобили. „GLK e луксозен и екстравагантен SUV. Саманта никоге не би карала старомодна кола,” допълни Фийлд.

„Сексът и градът прави забележителна демонстрация на връзката между моден и автомобилен дизайн, индивидуалност и лайфстайл. Това сравнение е много адекватно за Mercedes-Benz”, сподели Д-р Олаф Гьотгенс, вице президент бранд комуникации за Mercedes-Benz леки автомобили.

Филмът ще се появи по кината края на пролетта сега можете да гледате трейлър към него по Mercedes-Benz TV /mercedes-benz.tv/.