Начало Автомобилни новини Volkswagen с нов глобален слоган – “Das Auto”

Volkswagen с нов глобален слоган – “Das Auto”

99
0

Българската версия на сайта www.volkswagen.bg бе обновена и вече предлага 10 пъти повече информация
Volkswagen AG навлиза в нова ера на своето развитие и като потвърждение на амбициозните си планове компанията представи по време на Международното автомобилно изложение във Франкфурт новия си слоган – „Volkswagen. Das Auto”. В превод на български това означава „Фолксваген. Автомобилът”.
Новото мото показва стремежа на марката Volkswagen да направи достъпни за всеки мобилността и иновациите, да постави още по-високи критерии и да предложи на всеки клиент подходящия за него автомобил. „Новото мото е символ на високите изисквания на марката Volkswagen”, коментира д-р Михаел Керн, член на управителния съвет на Volkswagen AG.
Както никоя друга автомобилна марка досега, Volkswagen е оставил своя отпечатък върху поколения наред. Марката играе важна роля в живота на хората – по един съвсем различен и уникален начин. Точно това иска да покаже и въвеждащата кампания на новия слоган „Едва когато”. Защото едва когато завладее сърцата на всички хора, едва тогава един Volkswagen вече не е просто „един автомобил”, а „Автомобилът”.
Като продължение на глобалната програма и въвеждането на новия слоган, официалният вносител за България „Порше БГ” представя обновена версия на българския уеб сайт на Volkswagen. От днес на адрес www.volkswagen.bg можете да откриете цялата необходима информация за вашите любими автомобили. Новият формат следва корпоративните стандарти на марката и предлага изключително богато съдържание, модерна визия и удобна навигация. Сайтът съдържа 10 пъти по-голям обем информация и снимков материал. Той е изключително интерактивен и удобен за използване.
В обновения сайт ще научите всичко за технологичните новости, въведени от компанията, детайли за всеки един от предлаганите модели – технически данни, цветове и материали, допълнително оборудване, ценови листи, търговски промоции, възможности за финансиране на лизинг. В рубриката „360º панорама” можете да разгледате виртуално всеки един модел отвън и отвътре.
В сайта ще откриете и любопитни факти за света на Volkswagen и иновациите на немския концерн, както и новини от света и от България и контакти на всички дилъри на Volkswagen в страната. Интересна е и рубриката „VW обслужващ център”, където ще откриете ценни съвети за поддръжката на вашия автомобил, Наръчник на съвестния шофьор, съвети при пътно-транспортни произшествия, за поддръжка на гумите и джантите, за пестене на гориво и за защита на околната среда.