Начало Автомобилни новини Хонда на Автосалон Пловдив 2007

Хонда на Автосалон Пловдив 2007

184
0

За Бултрако АД – официалният вносител на Хонда в България Международният Пловдивски Панаир 2007 е специален.
Панаирните дни поставят началото на поредица от промоции на автомобили, резервни части и сервизни услуги по повод петнадесетата годишнина на БУЛТРАКО. Празнувайте с нас – подаръците са от нас, поздравленията от Вас.
Всички налични модели на Хонда се предлагат с подарък Пълно Автокаско. Специална промоция на автоматичните скоростни кутии варираща до 50% в зависимост от модела.
На площта пред Палата 3 са изложени най-новите автомобили на японския гигант Хонда.
Още един специален повод ознаменува дните на Пловдивския панаир – 30 години Accord. Един от най-популярните модели на Хонда – Аccord навърши 30 години. Наложилият се със своята икономичност, спортно поведение, агресивна визия и изключителна сигурност той се превърна в образец за съвременен автомобил. За последните четири години Accord е най-търсеният в сегмент D и най-продаваният от Бултрако модел на Хонда. И това не е случайно. Той е оборудван с едни от най-икономичните и мощни двигатели, които се предлагат на пазара: 2.2 i-CTDi, 2.0 и 2.4 i-VTEC. Дизелът на Accord 2.2 i-CTDi е обявен за двигател на годината, като в основата на това стои постигнатия от двигателя рекорд за икономия на горивото.
За своя 30-ти рожден и след 16 000 000 продажби в света Аccord излиза в специална серия. Специалното издание ще бъде оборудвано с допълнителни екстри: тъмна хромирана решетка, тъмни стъкла на фаровете, фарове за мъгла, спортно окачване, 17 цолови алуминиеви джанти цвят графит, тъмни хромирани дръжки на вратите, стилно карбоново табло, висок клас аудио и CD плеър с 6 диска.
Феновете на Accord ще бъдат приятно изненадани и от специалната цена от 38 900 лв. с включен ДДС и изгодната лизингова схема, които Бултрако предлага специално за рождения ден на Accord. Празничната оферта е валидна до изчерпване на ограничените количества.
Само в дните на пловдивския панаир, един от най-иновационните автомобили на европейския пазар и най-малкият представител на семейството на Хонда – Jazz се предлага на цена от 26 880лв с ДДС. Въпреки относително малките си размери, Jazz предлага просторно купе, „магически седалки” и един от най-икономичните двигатели на Хонда – 1.4 i-DSi.
Хонда FR-V впечатлява с уникална конфигурация на седалките 3+3, на практика 6 пътника пътуват заедно с всичко, от което имат нужда. Моделът се предлага с цена от 39 600 лв. ДДС.
Премиум лимузината Legend на Хонда съчетава свръхмодерната технология, изключително качество и лукс. В него е внедрена иновационната технология носител на престижната награда „Технология на годината” в Япония – SH-AWD /Super Handling – All Wheel Drive/. Резултатът е – водеща в класа си прецизност и поведение на пътя. Празничната оферта за Legend е 112 800 лв. с ДДС.
Японското технологично чудо Civic Hybrid за пореден път доказа, че Хонда е лидер в производството на екологично чисти превозни средства. Двигателят на Civic Hybrid е носител на наградата „Най-икономичен и екологичен двигател на 2006г.” Този изключителен автомобил на бъдещето се предлага за 43 188лв. с ДДС.
Мощният SUV на Хонда, CR-V е с неустоим външен вид, изключителна сигурност и спортно поведение. Системата Real Time 4WD гарантира стабилност на пътя и спокойно преминаване през всякакви терени. CR-V се предлага с два двигателя – 2.0 i-VTEC бензин и 2.2 i-CTDi дизел.
Мощ, агресивност, типична Хонда, така можем да оприличим Civic Type – R носещ духа на най-мощните автомобили от Формула 1. Автомобилът е оборудван със специално разработения 2.0 i-VTEC бензинов агрегат с 200 конски сили.

Хонда Мотор Ко. е един от лидерите в производството на автомобили и най-големия производител на мотоциклети в света. Годишно около 20 милиона потребители встъпват в контакт с Хонда закупувайки продукти носещи нейната марка. 441 дъщерни и смесени компании на Хонда оперират в повече от 160 държави и територии.