Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Вурц обещал да не коментира бъдещето си в Уилямс

Вурц обещал да не коментира бъдещето си в Уилямс

39
0

Алекс Вурц се е споразумял с Франк Уилямс да запази мълчание относно бъдещите си планове с тима.###Алекс Вурц се е споразумял с Франк Уилямс да запази мълчание относно бъдещите си планове с тима.
Настоящият договор на австриеца изтича в края на тази година. В момента шефовете на екипа преценяват дали да оставят Вурц като съотборник на Нико Розберг.
Алекс има идея какви са плановете на отбора. Засега обаче ще запази пълно мълчание по случая, тъй като такава е договорката му с шефа на екипа.
„Следващата година е 2008-ма, най-много това мога да кажа. Знам малко повече, но Франк и аз се споразумяхме, че няма да говорим и дори няма да загатваме нещо на трети човек освен нас двамата. Никой друг не е замесен в тази ситуация”, обяви Вурц.
Представянето на австриеца тази година е на ниво, особено след като успя да се качи на подиума в Канада и стана четвърти в Гран при на Европа. Освен това е с точка пред съотборника си във временното класиране. Единственото, заради което е разочарован Вурц е, че не е успял да бъде толкова бърз, колкото Розберг в квалификациите.