Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Новият Chrysler Grand Voyager с европейски дебют в Европа във Франкфурт

Новият Chrysler Grand Voyager с европейски дебют в Европа във Франкфурт

411
0

Chrysler Grand Voyager определя нов стандарт в сегмента на минивановете
Chrysler Grand Voyager, който ще бъде представен за първи път в Европа на 11 септември, ще повдигне летвата с изцяло нов интериорен и екстериорен дизайн и повече от 30 нови или обновени елемента.
С дебюта на новия Chrysler Grand Voyager, оригиналният миниван е отново изцяло нов. Най-новият Grand Voyager предлага по-изчистен, по-изпипан екстериоран дизайн, както и по-изтънчен интериор и дълъг списък нови или обновени системи и елементи. Характерни за модела са Swivel ’n Go™ системата за седалките, които пренасят семейната или бизнес комуникацията на втория и третия ред седалки в автомобила на още по-високо ниво, както и механизираната система за сгъване на третия ред седалки.
Swivel ’n Go включва втори ред седалки, които могат да се завъртат на 180 градуса, за да могат пътниците да застанат лице в лице с тези на третия ред. Налична е и сгъваема масичка.
Дебют при модела отбелязва и шестстепенна автоматична предавателна кутия, която ще се предлага извън Северна Америка както в комбинация с 3.8 литровия V-6 бензинов двигател, така и с 2.8 литровия турбодизелов мотор.
Новият Chrysler Grand Voyager ще се предлага в нива на оборудване LX, Touring и Limited. Автомобилът ще бъде пуснат в продажба в Европа и на някои други пазари извън Северна Америка през първата четвърт на следващата година.