Начало Автомобилни новини Отвори врати първият шоурум на Лексъс

Отвори врати първият шоурум на Лексъс

119
0

В края на май официалният вносител на Тойота и Лексъс у нас – ТМ Ауто ЕООД – откри първия търговски комплекс на луксозната японска марка. Центърът се намира на бул.”България” 62 в София и е обзаведен и изпълнен според най-високите стандарти за качество, характерни за марката Лексъс.
Първият автосалон на Лексъс в България пресъздава изцяло мотото на компанията “Стремеж към съвършенство”. Той олицетворява стремежа на марката към съвършенство във всеки детайл.
Красивият и просторен салон е на 450 кв. м площ. В приятна и релаксираща обстановка клиентите ще могат да получат информация за най-новите модели, за хибридните технологии, да направят пробно шофиране на избран модел, да разгледат различни лизингови и кредитни схеми. Силно чувство за гостоприемство, нещо изключително важно за японската култура, клиентите ще усещат още с влизането си в автосалона. Лексъс е млада марка, която за много кратко време успява да се превърне в изключителен успех, постигайки забележителни резултати. Още със създаването на първия луксозен седан LS през 1989 година, Лексъс налага стандартите за качество при луксозните автомобили.
В момента Лексъс е представена в над 60 страни в цял свят. В Европа марката разширява присъствието си постепенно, като през 2006 г. бяха продадени 50 710 автомобила. Очакваният ръст за 2007 г. е близо 10% или 56 000 автомобила.
У нас продажбите на японската компания също уверено нарастват – от началото на годината лидер на пазара е Тойота, която заедно с останалите си марки вече е и световен лидер, изпреварвайки досегашния водач GM.