Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Денис: Няма конфликт между пилотите ни

Денис: Няма конфликт между пилотите ни

72
0

Рон Денис отхвърли ширещите се слухове, че в Макларън има неразбирателство между пилотите, породено от представянето на дебютанта Хамилтън и някои неуспехи на двукратния световен шампион Алонсо.
###
Рон Денис отхвърли ширещите се напоследък слухове, че в тима му Макларън има неразбирателство между пилотите, породено от представянето на дебютанта Люис Хамилтън и някои неуспехи на двукратния световен шампион Фернандо Алонсо.
Няма нищо по-далечно от истината. Ако бяхте в състояние да тълкувате езика на тялото, как играят видеоигри и други такива неща, щяхте да разберете, че да, те са съперници и искат да печелят, но не с цената на отношенията помежду си или тези с екипа – категоричен бе англичанинът.
Хамилтън води в класирането за световния шампионат при пилотите с аванс от две точки пред Алонсо. Според наблюдатели 22-годишният новак е най-трудното предизвикателство, с което испанецът се е сблъсквал в кариерата си. В същото време самият Денис и целият екип на Макларън изключително внимателно пазят Люис и ограничават достъпа до него. Това обаче шефът на Сребърните стрели отрече, запитан в пряк текст защо никой не може да доближи пилота. Той заяви, че всички в екипа му се опитвали да дадат на Хамилтън “възможност да се концентрира върху работата си”, което не бе особено добре посрещнато от иначе непрекъснато възхваляващите младия състезател представители на медиите.