Начало Автомобилни новини Хюндай над Пловдив

Хюндай над Пловдив

59
0

Индустриал Комерс – ексклузивният дистрибутор на Hyundai Motor Company за България е приготвил истинска феерия от приятни изненади за почитателите на корейския гигант по време на панаирната седмица.
До 30 септември за всеки закупен от Пловдив нов автомобил Hyundai, клиентите на марката, ще могат сами да изберат своите подаръци до 5000 лева, във вид на аксесоари и оборудване.
През тази седмица моделите на Hyundai ще бъдат на разположение за тест драйв, за да могат клиентите и посетителите от града на тепетата сами да се убедят в качествата на автомобилите.
Огромен рекламен балон, позициониран пред панаирното градче, пък ще бъде атракцията в центъра на града. Балонът ще прави полети и ще бъде емблемнатичен за марката по време на есенния панаир. Това е поредния нестандартен подарък на вносителя към своите клиенти, след като по-рано през годината започнаха училищата за дами, през лятото бяха предложени изключителните лизингови схеми за 5+2 години и бе съставен отбора на Хюндай от домове за деца лишени от родителски грижи, които да посещават футболните дербита от българското първенство.
Друг акцент от Hyundai тази седмица е дългоочакваната поява на българския пазар на новия Hyundai Accent, който е позициониран в атрактивния за българските потребители C- сегмент. Тази поредна приятна изненада за феновете на Hyundai ще допълни портфолиото от предлаганите в България леки автомобили на корейския гигант. Новият Accent се продава с бензинов и дизелов агрегат, с няколко нива на оборудване.
Цената започва от 22 800 лв. с ДДС.