Начало Списание .

.

33
0

Под червеното лъскаво покритие

Под плътната червена пелена успехи през последния месец животът във Формула 1 все така бурно продължава да кипи.
Гледан отдалеч шампионът може и да изглежда равен, като този през 1992 или 2002 г., но всъщност под повърхността се разиграват истински океански бури. Вниманието ни привличат както революционните промени в бъдеще, така и развитието на конкретни процеси във врящия котел, покрит в момента с червен каймак.
Разбира се, отдаваме дължимото на двете нови победи на Михаел Шумахер и Ферари, но отделяме специално място за наистина невероятния възход на БАР. В огромна степен той е предизвикан от енергията на Хонда, чието славно минало (за него специално ви разказваме) задължаваше японците да се събудят.
Напрежението в Уилямс продължава да расте и не само заради бавните коли, но и заради упреците към пилотите и особено към Ралф Шумахер, на които бях свидетел в Имола.
Формула 1 е все така интересна и привлича с новостите в техниката вътре и вън около колите. Тя събира нови имена и въпреки доминацията на Михаел Шумахер увеличаваме отново обема на нашето списание, а това ни позволява да ви срещнем и с интересни хора като министърът на спорта – любители на Формула 1, и ви разказваме по-подробно за събитията от автомобилния живот и картинга.

Иван Тенчев